Trailer&Poster: Puncture

Dupa ce l-am admirat in rol de supererou in Captain America: The First Avenger, Chris Evans revine intr-un rol mai realist, dar la fel de fermecator.
Filmul se numeste Puncture si este o drama in care Chris Evans joaca rolul unui avocat talentat dar cu un viciu care ii distruge viata: drogurile.
Cred ca afisul il caracterizeaza destul de bine: madman, genius, playboy, friend, fool, lawyer.

Ultimul caz de care se ocupa, este deosebit de important atat in plan personal cat si profesional: el da in judacata o mare companie de servicii de sanatate.
Filmul, inspirat dintr-un caz real, este regizat de fratii Adam si  Mark Kassen iar distrubutia este completata de actorii Michael Biehn, Vinessa Shaw, Kate Burton, Brett Cullen,Marshall Bell s.a.
Sa vedem si trailerul:


Credeti ca ii face concurenta lui Matthew McConaughey in Avocatul din limuzina?

 


8 comentarii

 • au uitat ca senatorii iau mita si si tin gura inchisa happy

 • imi place ultima replica din trailer. am mai auzit ceva de genul asta intr-o melodie a celor de la deus: "sometimes darkness can give the brightest light"

 • 3. Octavian in 18.08.2011 /19:11

  Bine definit Chris Evans asta... Nu prea cred ca un avocat are timp sa mearga la sala 2-3 ore de 4 ori pe sapt... cam asa ar trebui sa te tii de treaba ca sa arati astfel. Pe Michael Biehn nu l-am recunoscut. Filmul pare promitator.

 • 4. Octavian in 18.08.2011 /19:15

  @anca - mda, ceva de genul asta happy Atat doar ca ei pun lumina inaintea intunericului ...in sintaxa frazei happy

 • @octavian...........poti face sport unde vrei tu si cand vrei tu, si daca lucrezi 10-12 ore pe zi tot poti alerga juma de ora dimineata si face ceva forta seara.....

 • 6. rus bianca in 19.08.2011 /00:33

  Ok...promitator,,,nu de Oscar dar promitator la un film bunhappy

 • pe asta chiar vreau sa-l vad.

 • 8. Octavian in 22.08.2011 /07:14

  @maria - Nu poti sa arati asa daca lucrezi juma de ora dimineata si inca ceva seara. Astaeste doar pt. intretinere. Daca lucrezi 10 ore pe zi nu mai ai chef de nicio sala. Stim cu totii ca antrenamentul propriu-zis are 3 componente: exercitiile pt fiecare grupa de muschi, alimentatia si odihna(recuperarea). happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL