Trailer: W.E. (drama romantica regizata de Madonna)

Madonna se pregateste incet dar sigur de lansarea dramei romantice W.E., fanii ei cinefili sau doar curiosi, pot vedea acum primele imagini din filmul care va fi lansat la sfarsitul anului. Imaginile ne prezinta cateva secvente ale povestilor secrete de dragoste dintre doua cupluri.

 
Lasand la o parte franturile de poveste pe care le putem intelege din ceea ce vedem, acest prim trailer ofera cateva secvente foarte frumoase, cu o atmosfera ce reuseste sa te captiveze.  
 
Foarte pe scurt, W.E. prezinta celebra poveste de dragoste dintre Regele Edward al-VIII-lea si Wallis Simpson de dragul careia a renuntat la tron, pentru ca fata era americanca, si mai mult si divortata. Singura solutie pentru a putea sa se casatoreasca cu ea era sa renunte la tron, ceea ce a si facut. In paralel, Madonna prezinta o alta poveste, a unei sotii singuratice din New York, Wally Winthrop, care devine amanta secreta a unui bodyguard rus, sau sa ii spun garda de corp pentur ca suna mai pretentios. 
 

 
W.E. este a doua experienta regizorala a Madonnei, dupa Filth and Wisdom aparut in 2008 si a fost deja prezentat in septembrie la Editia cu numarul 68 a Festivalului de la Venetia si va avea premiera in Statele Unite pe 9 decembrie 2011. Din distributie ii amintesc pe Andrea Riseborough, James D'Arcy, Abbie Cornish, Oscar Isaac, Judy Parfitt, Geoffrey Palmer and James Fox. 
 
Daca cumva clipul de mai sus va duc cu gandul la un alt film lansat anul acesta, King's Speech, e cat se poate de firesc, tocmai abdicarea lui Edward VIII l-a dus pe George VI in ipostaza, pe care nu si-o dorea neaparat, de a deveni rege, iar povestea din W.E. regizat de Madonna e prezentata dintr-o anumita perspectiva si in King's Speech.
 
Cum vi se pare trailerul dramei romantice W.E. , dar ideea Madonnei de a realiza acest film, ati citit deja despre el?
 
Nu stiu daca W.E. va fi difuzat si la noi, oricum asta se va intampal probabil in 2012, zilele astea daca aveti chef de un film de dragoste, puteti alege One Day.

8 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL