40 ani de la premiera Taxi Driver, marcati la New York

Nu ne vine sa credem, dar e socotelile si anii din calendar nu mint: au trecut nici mai mult, nici mai putin de 40 de ani de la premiera celebrului film „Taxi Driver”, cu Jodie Foster si Robert De Niro in rolurile principale. Evenimentul a fost marcat cum se cuvine chiar in aceasa saptamana, la Festivalul de Film de la Tribeca, patronat de De Niro, iar la el au luat parte, cum era si de asteptat, starurile din film.

Jodie Foster, Robert De Niro, care a venit impreuna cu sotia sa, Grace Hightower, Harvey Keitel, Cybill Shepherd, Michael Phillips, Martin Scorsese, regizorul filmului, si Paul Schrader, scenaristul filmului, au urcat pe scena la Beacon Theatre din New York City, rememorand perioada filmarilor si succesul filmului. Pe langa acestia, pe covorul rosu au putut fi vazuti si actrita Jennifer Morrison, actorul Patrick Wilson, dar si regizoarea Sam Taylor-Johnson si sotul sau, actorul Aaron Taylor-Johnson.

"Taxi Driver", care spune povestea unui veteran al razboiului din Vietnam cuprins de exces de zel si care incearca sa mature corputia din New York, este unul dintre cele mai importante filme din istoria cinematografiei, primind patru nominalizari la Oscar.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL