Amal Clooney, vedeta la bursa pariurilor din 2017

Un zvon cu potential urias de veste cat se poate de adevarata face ocolul internetului in aceste zile: Amal Clooney, frumoasa sotie a chipesului star hollywoodian George Clooney, este insarcinata. Spunem "zvon", pentru ca unele publicatii care au trimis in eter aceasta informatie par sa fie 100% sigure pe ceea ce afirma, iar altele nu fac altceva decat sa prezinte totul ambalat intr-o mantie de dubii.


Dar despre ce zvon e vorba? Ei bine, despre unul care spune, citand ca sursa un prieten al familiei Clooney, la randul sau citat de o publicatie din Liban, adica din tara de bastina a lui Amal, ca frumoasa bruneta asteapta nu unul, ci doi bebelusi. Potrivit prietenului, Amal, in varsta de 38 de ani, ar fi insarcinata cu gemeni, obtinuti cu greutate in urma unei fertilizari in vitro, dupa luni si luni de incercari de a ramane gravida pe cale naturala.


Desi nicio confirmare oficiala nu a aparut nicaieri din partea reprezentantilor faimosului cuplu, cateva fotografii foarte recente de la Londra, mai precis din ziua de 9 ianuarie, ne-o arata pe Amal imbracata intr-o rochie scurta cu flori si avand o silueta mai ampla, cel putin in zona taliei, acolo unde circumferinta apare, in alte imagini din trecut, de invidiat. Ba exista chiar o poza din profil ce te face sa bagi mana-n foc ca faimoasa avocata pentru drepturile omului este insarcinata si fericita, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.


Pana la un anunt oficial sau la alte fotografii doveditoare, sa ii uram lui Amal si sotului ei zile senine si cat mai putini paparazzi, iar noua rabdare si iar rabdare. Pana la urma, sarcina dureaza doar 9 luni :)
 

Foto: The Mirror.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL