Angelina Jolie si copiii ei, la premiera din Cambodgia a celui mai nou film al sau

Intr-un rar moment de iesire din cochilia in care intrase dupa mult discutatul divort de Brad Pitt, Angelina Jolie a fost zarita zilele trecute in Cambodgia, insotita de toti copiii sai, la premiera celui mai nou si asteptat proiect cinematografic al sau, "First They Killed My Father"/"Mai intai mi-au omorat tatal".


Vedeta, insotita de Maddox (15 ani), Pax (13 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani) si gemenii Knox si Vivienne (8 ani), a avut parte de o primire calduroasa in Siem Reap, capitala provinciei omonime din Cambodgia, tara in care s-a si nascut fiul sau cel mare, Maddox. La evenimentul derulat in templul Angkor Wat au participat regele Cambodgiei, Norodom Sihamoni, si regina mama, Norodom Monineath Sihanouk, precum si o serie de oficialitati locale.


Filmul are la baza autobiografia cu acelasi nume scrisa de activistul cambodgian Loung Ung, prieten al actritei, si reda povestea reala a genocidului creat de partidul comunist cambodgian, cunoscut si sub numele de Khmerii Rosii, in perioada anilor '70, cand milioane de oameni au fost omorati. Pentru realizarea filmului, vedeta a folosit actori cambodgieni, multi dintre ei fiind chiar supravietuitori ai genocidului sau copii ai acestor supravietuitori. Totodata, Angelina Jolie a dorit ca limba vorbita din film sa fie limba khmera, limba oficiala a Cambodgiei, pentru a creste gradul de autenticitate al filmului.


"First They Killed My Father" va fi difuzat la nivel mondial in acest an, prin intermediul retelei  Netflix.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL