Beyonce si Jay Z, cel mai bine platit cuplu din showbiz

Nu e nicio surpriza pentru nimeni ca doamna si domnul Carter, adica Beyonce si Jay Z, stau foarte bine la capitolul faima. Dar ei stau si mai bine la capitolul incasari, pentru ca, potrivit ultimului clasament realizat de revista Forbes, ei sunt si cel mai bine platit cuplu din showbiz.

 

Cele doua staruri au avut anul trecut incasari de 107,5 milioane de dolari, Beyonce fiind pe locul 34 cu 54 de milioane de dolari castigati in 2015, iar Jay Z pe locul 36, cu 53,5 milioane. Incasarile celor doi provin din vanzarile albumului Lemonade al lui Beyonce si din turneul intreprins de aceasta, dar si din munca de producator si de interpret a lui Jay Z si afacerile conexe pe care le are.

 

In clasamentul cu pricina locul intai este ocupat de Taylor Swift, care a castigat in 2015 nu mai putin de 170 de milioane de dolari. Pe locul doi se afla trupa One Direction, cu 110 milioane, pe locul al treilea se gaseste autorul James Patterson, cu incasari de 95 de miloane de dolari, in timp ce pe locul patru se afla la egalitate fotbalistul Cristiano Ronaldo si vedeta TV Dr. Phil McGraw, fiecare cu cate 88 de milioane de dolari.

 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL