Bijoux by Rhea Costa si Smiling Shoes

Ce se intampla cand doua dintre cele mai cunoscute branduri de designer din Romania se intalnesc in zona creativa? Ia nastere o colectie capsula denumita Bijoux Rhea Costa si Smiling Shoes.

Acum intrebarea fireasca ar fi: de ce bijoux cand este, de fapt si de drept, o colectie de incaltaminte si accesorii gen: geanta plic si brose. Ok, facand abstractie de cele din urma, pentru unele femei pantofii sunt chiar bijuterii, la fel de pretiosi precum perlele...
Si asta mai ales atunci cand acel model preferat de pantofi arata ca o bijuterie in sine, lucrata cu atentie si menita sa iti completeze perfect tinuta. 

Pornind de la aceasta premisa, Rhea Costa si Smiling Shoes au lansat impreuna o mini colectie de piese cheie pentru o declaratie inconfundabila de stil. Tinute feminine si atragatoare, matase, voal, dantela, paiete, alaturi de accesorii pretioase, toate izvorite din maini pricepute, adunate intr-o colectie indrazneata, plina de farmec si magnetism dedicata tuturor femeilor la inceput de primavara. 

Cum vi se pare colectia Bijoux by Rhea Costa si Smiling Shoes?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL