Boyzone anunta inceperea unui turneu de adio si lansarea ultimului lor album

Inca din primavara acestui an, membrii formatiei Boyzone anuntau ca au decis sa se destrame in 2019, nu inainte, insa de a lansa un ultim album si de a concerta intr-un turneu de adio. Turneul se va desfasura in Marea Britanie si Irlanda, va cuprinde in total 13 concerte si se va desfasura in ianuarie - februarie 2019.


De curand, reprezentantii trupei au anuntat ca startul acestui turneu se va da pe 21 ianuarie 2019, in Hall, Marea Britanie, pe Bonus Arena, deschisa oficial saptamana trecuta. Bonus Arena a fost inaugurata cu un show al legendarului Van Morisson, iar in perioada urmatoare urmeaza sa concerteze aici alte nume mari ale muzicii internationale.

Turneul celor de la Boyzone va cuprinde si alte spectacole pe O2 Londra, Manchester Arena sau Echo Arena in Liverpool. In concerte vor fi incluse toate hiturile formatiei irlandeze, inclusiv “Words”, “No Matter What” sau “All That I Need”. Ca si in cazul albumului final, si in concerte vor fi pasaje in care se va auzi vocea regretatului Stephen Gately, care a decedat in 2009 din cauza unei afectiuni cardiace nediagnosticate. Pe albumul “Thank You & Goodnight” va fi inclusa o piesa noua, “I Can Dream”, in care se aude vocea regretatului cantaret.

Keith Duffy, Mikey Graham, Ronan Keating, Shane Lynch si Stephen Gately au format trupa Boyzone timp de 25 de ani, fiind printre primele trupe de “boybands” de mare succes de la inceputul anilor '90. Formatia a fost infiintata in 1993 de catre starul X Factor Louis Walsh si a devenit rapid cunoscuta si apreciata. Primul lor “numar 1” a fost cantecul “Words”, un cover dupa Bee Gees, baietii strangand in timpul carierei 6 hituri numarul 1 in clasamentele internationale. In 2000 s-au despartit, insa s-au reunit in 2007, cu doar 2 ani inainte de tragicul eveniment din Spania, in care Gately a decedat.

Acum, membrii formatiei s-au aratat recunoscatori pentru acest turneu de final, dar si nerabdatori de a incepe alte proiecte personale.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL