Cheryl Fernandez-Versini si Rita Ora, cele mai stylish prezente de la X Factor

O avea juriul editiei britanice a emisiunii X Factor patru membri, dar doar doi dintre acestia sunt principalele puncte de interes ale show-ului (in afara concurentilor, of course).

Cheryl Fernandez-Versini si Rita Ora sunt, efectiv, sarea si piperul emisiunii la capitolul imagine, intrecandu-i pe ceilalti doi jurati, Simon Cowel si Nick Grimshaw, din punct de vedere al look-urilor abordate. Pentru stilul perfect pus in scena de cele doua vedete raspunzatori sunt stilistii acestora. Cu ajutorul lor, la fiecare editie a emisiunii Cheryl si Rita apar imbracate cu cele mai hot piese vestimentare, dar si accesorii, oferindu-le telespectatorilor un adevarat regal de imagine.

Cele mai noi tinute purtate de cele doua vedete din Marea Britanie includ piese create de Stephane Rolland, Emilio de la Morena, Studio Fulton, Mugler, Acne Studios, Jean Paul Gaultier, Barbara Bui sau Fausto Puglisi. Iar pentru ca nu exista, din pacate, covor rosu la X Factor, sa ne multumim cu conturile lor de Instagram si sa ne delectam si noi, de acasa, cu tinutele purtate in ultimele saptamani.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL