David Beckham in lenjerie pentru H&M

David Beckham in lenjerie pentru H&M, in lenjerie H&M si in lenjerie pentru el, la urma urmei, pentru ca "semneaza" o colectie de lenjerie intima pentru barbati!

 

"Dar nu este prima oara cand il vedem pe David Beckham in chiloti, unde este noutatea?" O sa intrebati si aveti dreptate. Ei bine, daca data trecuta David Beckham s-a dezbracat pentru renumitul brand high-fashion Emporio Armani, linia underwear, cot la cot cu Victoria Beckham, acum se dezbraca pentru retailerul suedez H&M. Dar doar in calitate de imagine a campaniei ci... in calitate de 'designer'. 

Pai daca Victoria o face, reusind sa devina unul dintre cei mai buni designeri ai momentului - de ce nu ar reusi si David. Dar pana la a crea haine, fotbalistul a pornit de jos, cu lenjerie intima. 

Despre aceasta noua colaborare, David Beckham a declarat: "Intotdeauna am lucrat in echipa - a fost un aspect cheie al vietii mele si am descoperit ca la fel a fost si in cazul dezvoltarii acestei linii. Impreuna cu echipa de design ne-am concentrat asupra senzatiei la atingere, croiala si stil, pentru a ma asigura ca acest produs nu este decat unul pe care l-as purta, dar pe care mi-as pune numele cu mandrie." 

Acestea fiind spuse, asteptam colectia de lenjerie intima in magazinele H&M - din 2 februarie - si, in final, pe barbatii nostri. Asa putem avea si noi o bucatica din David Beckham! :D 

Si "jobul" de designer al lui David Beckham nu se opreste aici - avem colectia ADIDAS Originals by David Beckham

Cum va place lenjeria lui David? 

 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL