Fara Instagram pentru Justin Bieber

Justin Bieber a ajuns din nou in atentia publicului nu datorita muzicii sale, ci vietii personale, cea mai noua patanie fiind stergerea contului de Instagram. Totul a pornit de la niste comentarii ale fanilor lui Justin si a culminat cu un schimb acid de mesaje online intre el si fosta sa iubita, cantareata Selena Gomez. Aceasta i-a reprosat lui Justin ca face prea mare tam-tam din pricina noii sale prietene, Sofia Richie, in varsta de 17 ani.

Justin, care de putina vreme este intr-o relatie cu Sofia, fiica celebrului cantautor Lionel Richie, s-a aratat profund deranjat de remarcile rautacioase de pe Instagram ale fanilor sai, la adresa Sofiei. Acestea au fost formulate sub imaginile in care Justin aparea alaturi de noua sa cucerire. Initial, Justin a anuntat ca isi va face contul privat, ceea ce a si facut pentru o scurta perioada de timp, dupa care a trecut direct la varianta extrema si si-a sters contul de Instagram, unde avea nici mai mult nici mai putin de 77,8 milioane de urmaritori.


Inainte de aceasta decizie, insa, lucrurile au luat o intorsatura ciudata pe Instagram, acolo unde Selena Gomez a simtit nevoia sa intervina. "Daca nu poti sa gestionezi ura, atunci nu mai posta fotografii cu prietena ta lol. Ar trebui sa fie ceva deosebit doar intre tine si ea. Nu fi suparat pe fanii tai. Ei te iubesc", a comentat Selena pe Instagram. Justin a raspuns imediat: "E amuzant sa vad cum ma arata cu degetul tocmai persoanele care m-au folosit pentru a iesi in evidenta. Trist. Dar sa lasam iubirea sa vorbeasca... eu nu sunt unul care isi doreste ca cineva sa aiba parte de ura. Sper ca puteti fi cu totii draguti cu prietenii mei. Si da, ii iubesc pe fanii mei."
 

Ulterior, Selena i-ar fi raspuns lui Justin si l-ar fi acuzat ca a inselat-o. "E amuzant cum tocmai aceia care insala de mai multe ori ii arata cu degetul pe cei care au iertat si au inteles situatia, nu e de mirare ca fanii s-au suparat. Trist." Dar Justin nu s-a lasat mai prejos si a atacat imediat: "Eu am inselat... Oh, dar am uitat de tine si de Zayn Malik?"

Avem impresia ca lucrurile nu se opresc aici, asa ca suntem curiosi sa vedem what's next :)

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL