Jennifer Lopez i-a facut un cadou lui Britney Spears

Fetele stiu cum sa aiba grija unele de altele, altfel Jennifer Lopez nu i-ar fi trimis un super cadou lui Britney Spears. Printesa Pop se apropie de finalul rezidentei sale la Las Vegas, asa ca a fost un gest dragut din partea divei latino sa ii ofere ceva inainte de ultimele show-uri care tin deja de cativa ani.

Jennifer Lopez i-a trimis cadou lui Britney Spears o frumoasa pereche de ghetute din cea mai recenta colectie a sa in colaborare cu Giuseppe Zanotti. Modelul, Puchi, e disponibil atat in varianta pe care a primit-o Brit Brit cat si pe negru si nu este prima colectie lansata de J.Lo in colaborare cu celebrul designer.

Nici Jennifer Lopez nu e deloc straina de succesul de la Las Vegas, cantareata fiind si ea prezenta cu o rezidenta care a adus o multime de bani celor de la casino, dar si ei. Ea se pregateste si de lansarea unui nou album de limba spaniola, la care a colaborat cu fostul ei sot, Marc Anthony. Cei doi au lansat impreuna Olvidame Y Pega la Vuelta, pentru ca mai apoi ea sa revina cu un super featuring care ne-a facut sa dansam pentru majoritatea verii - Ni Tu Ni Yo.

Frumos cadou, nu?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL