Justin Bieber ii canta iubitei sale, Hailey Baldwin, in fata Palatului Buckingham

Dupa zvonurile (false) privind oficializarea relatiei lor, Justin Bieber si Hailey Baldwin au plecat intr-o vacanta in Londra. Relaxati, zambitori si mai ales indragostiti, cei doi s-au plimbat pe strazile capitalei Marii Britanii, au vizitat obiectivele turistice, dar si-au facut timp si pentru o mica “aroganta”: Justin i-a cantat iubitei sale in fata Palatului Buckingham.

Hailey, dar si toti cei prezenti au fost incantati de moment si de naturaletea celor doi. Justin si-a luat pur si simplu chitara, i-a facut o declaratie de dragoste lui Hailey si a inceput sa cante o versiune acustica a Cold Water – Major Lazer  & Mo. Asta in timp ce Hailey “se pierduse” in grupul de fani, dar filma totusi momentul, mandra de iubitul sau.Dupa moment, cei doi au fost vazuti indreptandu-se la fel de relaxati spre London Eye. Imaginile vin dupa anuntul logodnei lor, dar si a unor zvonuri privind o casatorie grabita. Desi foarte indragostiti, cei doi au negat acest zvon.

“Inteleg de unde vin aceste speculatii, dar nu sunt casatorita inca” a scris Hailey pe o retea de socializare, asta dupa ce, intr-un alt interviu, fiica lui Stephen Baldwin spusese ca linistea si fericirea interioara pe care si mama sa le-a observat vin tocmai din faptul ca e indragostita.

Justin Bieber vine dupa o relatie destul de tumultoasa cu Selena Gomez, iar multi spun ca artista inca nu este impacata cu despartirea si mai ales cu noua relatie a fostului ei prieten. Hailey, in schimb, a fost vazuta de- a lungul timpului cu Drake, Cameron Dallas sau Shawn Mendez in 2018, chiar cu putin timp inainte de a se cupla cu Justin, insa niciuna dintre relatii nu a fost recunoscuta de catre Baldwin.

Desi nu de foarte mult timp impreuna, Justin si Hailey par a fi cuplul perfect. Timpul va arata cat de profunde le sunt sentimentele si intentiile, dar pana atunci Hailey ar trebui sa stie ca Justin este un “maestru al serenadelor”, in trecut acesta facand acelasi gest si fata de Selena Gomez.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL