Kanye West, designer la Paris Fashion Week

"I'm definitely in my zone!" S-a intamplat  o data, s-a intamplat din nou si se va mai intampla. Pentru ca, din cate se pare, nimeni nu il va opri pe Kanye West sa ajunga oriunde si orice vrea el!

Si judecand dupa activitatea din ultima vreme, Kanye West vrea la Paris... Niggas in Paris sta marturie, dar si a 2-a prezenta pe catwalk-ul Saptamanii Modei de la Paris, in calitatea sa de... designer. Prima colectie, dedicata mamei sale, de revazut aici

Mergand in acelasi stil minimalist, directie pe care a propus-o odata cu colectia primavara vara 2012, de la prima participare, si de aceasta data Kanye West a trimis pe catwalk-ul parizian piese la fel de neutre, minimal si, in ultima instanta, safe. Ce inseamna asta? Decat sa risti sa dai gres, mai bine faci ceva simplu, esti un designer mediocru, doar cu numele si, cel mai rau, ti se spune ca a fost o colectie light. Ceea ce a si fost.

Multa piele, blana, astrahan, siluete voluminoase si mult negru... Oare Kanye s-ar fi iubit cu Amber Rose daca ea se imbraca asa? hmm...
Anyway, am zarit-o si pe Andreea Diaconu, modelul roman, pe catwalk-ul lui Kanye - cea in outfit all white! Go Andreea, Go!  

Voua cum vi se par piesele noii colectii semnate Kanye West?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL