Katherine Heigl divina in MLH

| Ai mei ai mei ai mei
Ai mei nu au avut habar 
Cat de sus cat de sus cat de sus
Cat de sus pot eu sa sar |

Zau ca la asta m-am gandit cand am vazut vestea cea mare... "Tot mai sus tot mai sus" Maria Lucia Hohan, designerul roman care a traversat oceanul cu ale sale creatii si a devenit alegerea numarul 1 a celebritatilor de la Hollywood pentru evenimentele de pe red carpet.

Dupa ce in urma cu o saptamana Eva Longoria a purtat o rochie scurta MLH, ce ii dezvalui formele senzuale, in urma cu doua zile, in Paris, la premiera filmului "One For The Money', actrita Katherine Heigl a purtat rochia Rhonda by Maria Lucia Hohan. 

Lumina fotografiilor face rochia sa pana greige (mix de gri cu bej), insa ea este bej nude, armonizand cu pielea alba a actritei intr-un mod divin. Mai mult, pentru o eleganta desavarsita, care sa complimenteze superba creatie a designerului roman, Katherine a ales sa poarte cercei candelabru si o coafura cu coc clasic. 

Dupa cum atrage atentia MLH in fiecare newsletter ce ne prezinta creatiile sale, toate piesele MLH sunt realizate individual, crearea de la A la Z a fiecarei rochii durand intre 8 si 16 ore, munca realizata manual cu pasiune si grija de catre echipa atelierului din Bucuresti. Finisajele unei rochii cu eticheta Maria Lucia Hohan sunt impecabile, aceasta fiind la fel de frumoasa pe interior cat este pe exterior. 

Rochia Rhonda, purtata de Katherine Heigl, costa doar 3000 lei... asadar, s-a renuntat la rochiile Gucci, Armani de peste 5000 euro, pretul nemaifiind neaparat un indicator de frumusete, eleganta sau calitate.

Multumim MLH, you make us proud! 


1 comentariu

  • ce ieftina e rochia..e superba.MLH are un stil aparte al rochiilor..toate curg si pornesc din talie..si sunt asa frumoase.bravo ei

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL