Masca de fata, cea mai noua pasiune a vedetelor

Poate ca ai vazut si tu pe net zilele acestea tot felul de poze amuzante, la o prima vedere, cu o serie de vedete care isi pusesera pe fata niste chestii albe si ciudate, ca niste cearsafuri albe de fantome, decupate strategic in jurul ochilor, nasului si gurii. Afla ca aceste chestii albicioase sau transparente nu sunt altceva decat niste masti de fata la mare moda acum, care promit sa faca minuni cu tenul celui care le foloseste.


Aceste masti sunt o binefacere la pachet pentru oricine, continand un ser cu efect instantaneu adecvat diferitelor probleme ale tenului. Iar ce e interesant la ele este ca, daca pana acum erau parte din rutina privata de frumusete, de putina vreme au devenit un must-have al cosmetizarii publice. Spre exemplu, Jessica Chastain, Maisie Williams, Emma Stone, Drew Barrymore, Kristen Bell, Julia Louis-Dreyfus sau Mindy Kaling au facut publice pataniile lor cu mastile de ten. Pana si Cristiano Ronaldo a fost vazut cu o masca de acest gen pe fata, totul pentru ca meciurile de fotbal sa fie si mai captivante ca pana acum.


Dar sa nu mai taraganam prea mult si sa te lasam, mai bine, sa admiri cele mai amuzante si eficiente masti de fata pe care le-am vazut imortalizate in ultimele luni, dar si vedetele la fel de amuzante care s-au lasat pe mana expertilor in frumuseste pentru a arata super-mega-ultra glam. Iar, daca vrei si tu sa iti supui tenul unui astfel de procedeu de infrumusetare, afla ca poti achizitiona mastile acestea de fata atat din farmacii, cat si din magazinele de cosmetice online. E suficient doar sa cauti ceea ce trebuie pe Google.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL