Naomi Campbell x Beats by Dre x Campionatul Mondial de Fotbal

Campionatul Mondial de Fotbal s-a incheiat, barbatii si baietii au revenit la lucruri mai diversificate - printre ele muzica. Si cum muzica, femeile si fotbalul pot merge la fel de bine si mixate, avem un astfel de mix & match de exceptie. 

 

Naomi Campbell si Dr. Dre si-au unit ce au ei mai bun pentru un proiect special - Supermodelul din anii 90 a venit cu frumusetea, senzualitatea si imensele picioare, iar Dr. Dre a venit cu unul dintre cele mai bune produse ale ultimilor ani - castile Beats by Dr. Dre editie speciala cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal. 

Go for Gold - castile Beats by Dr. Dre, sistemul Beats Pro, vin in aceasta editie pretioasa placate cu aur, ceea ce face intreaga colaborare cu atat mai pretioasa. Despre aceasta alaturare, Naomi Campbell spune: "Sa lucrez la "Golden" project cu Beats by Dr. Dre a fost foarte distractiv - mi-am exersat chiar skill-urile de fotbal. A fost ocazia perfecta sa celebrez victoria Germaniei si sunt bucuroasa sa fac parte din aceasta campanie." 

Si daca tot am mentionat supermodelele, vedeti editia Model Mania a revistei V Magazine, fotografiate de Mario Testino.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL