Nicole Kidman - cover girl Vogue

Ne indreptam din nou atentia catre Nicole Kidman caci frumoasa actrita australiana revine in atentia noastra.

Dupa ce saptamana trecuta am avut un articol in care va aduceam intreaga campanie pentru brandul high fashion Jimmy Choo - cu o Nicole Kidman mai HOT ca oricand, iata ca de aceasta data revenim cu un material ce o are ca protagonista tot pe fosta sotie a lui Tom Cruise. 

Departe par vremurile in care Nicole Kidman pasea la brat pe covorul rosu alaturi de Tom Cruise fermecandu-ne cu frumusetea sa ingenua. Astazi, chiar daca are ani in plus, Nicole pare mai sexy ca oricand, fermecandu-ne prin pictorialele pe care le realizeaza. 

Cel mai recent numar al revistei VOGUE Germania i-a dedicat nu una ci doua coperte, fiecare dintre ele realizata in alt stil. O personalitate versatila, o actrita desavarsita, Nicole Kidman poate juca multiple roluri si oferi valente diferite stilului romantic. Astfel, avem o coperta alb-negru realizata de celebrul fotograf Patrick Demarchelier si una color, de vara, fotografiata de Camilla Akrans. 

Pictorialul pe care am ales sa vi-l cuprindem in galerie ne aduce o Nicole Kidman de o frumusete atemporala, intr-un styling retro cu accente clasice, o viziune ce ne aminteste de frumusetea anilor in care haute couture-ul era singura forma de creatie in moda. 

Click prin galerie si lasati-va inspirate. 

Revedeti aici galeria foto cu Nicole Kidman - un look HOT pentru Jimmy Choo


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL