Nicole Kidman - HOT in Jimmy Choo

Peste unele femei se pare ca anii nu lasa urme - una dintre acestea este Nicole Kidman care, pe masura ce inainteaza in varsta devine tot mai frumoasa si seducatoare. 

 

Pantofi seducatori pusi in valoare de o femeie si mai seducatoare - acesta ar fi storyboard-ul campaniei toamna iarna 2013 a brandului Jimmy Choo. 
Jimmy Choo - unul dintre cele mai renumite branduri de incaltaminte, alaturi de Christian Louboutin si Manolo Blahnik - a fost adus in mainstream de celebra Carrie Bradshaw, personajul principal al seriei Sex and The City. Si astfel, femeile au inceput sa plateasca sute de euro pe o pereche de pantofi, lipsite de orice sentiment de vinovatie! Cheers to that!

Noua colectie toamna iarna 2013 Jimmy Choo ne este prezentata de Nicole Kidman, intruchiparea unei femei puternice, constienta de forta si senzualitatea ei. Alaturi de fotografiile de campanie, care sunt absolut WOW, Nicole Kidman a realizat si un scurt clip 'film noir', Hitchcock inspired. 

Pantofi clasici cu toc cui, sandale cu bareta pentru rochii de seara, botine din benzi pentru jeans slim, botine inchise pentru outfit-uri classy de toamna. Toate asezonate cu genti si ochelari de soare ce poarta aceeasi eticheta a brandului Choo. 

Despre shooting, actrita australiana declara: "Chiar mi-a placut sa joc acest rol de femeie puternica, sexy si in control. Relatia pe care am avut-o cu fotograful a fost benefica, acesta intuind ceea ce simteam si gandeam, fiind capabil sa captureze si sa transmita asta prin camera." 

Click prin galerie sa descoperiti pantofii si click play acestui video ca sa descoperiti o Nicole Kidman absolut fermecatoare.

Ultimele vesti din lumea filmului despre Nicole Kidman vin odata cu filmul Stoker. Cititi mai multe despre aici.


1 comentariu

  • Nu stiu cum face dar ramane la fel de frumoasa ca si acum 10 sau 15 ani. Probabil o ajuta si natura insa cred ca mai sunt si alte secrete de reuseste mereu sa ma uimeasca cu look ul ei! De admirat!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL