Noul hot spot de stil urban AW LAB se lanseaza in Romania

Concept store-ul italian multibrand AW LAB a sosit in Romania, cu primul magazin din Bucuresti, in AFI Cotroceni, la etajul 1.

Jurnalisti, vedete si influenceri au sarbatorit ieri deschiderea oficiala a magazinului, descoperind cele mai cautate modele de sneakers si imbracaminte.

AW LAB este un laborator de stil sportiv urban ce ofera clientilor cele mai cool produse ale momentului si inspiratie pentru a-si alcatui un stil young&cool.

 

Concepul AW LAB este unic: pe langa gama extinsa de sneakers, aici puteti gasi modele in editie limitata aduse in exclusivitate in Romania in colaborare cu branduri celebre precum Nike, Adidas, Fila sau Puma.

Colectiile AW LAB cuprind si gama de imbracaminte sport si accesorii, perfecte pentru tinute relaxate, ce urmeaza trendurile momentului.

Despre AW LAB:

Fondat in 1997 sub numele Athletes World, brandul, parte a grupului Bata, are in prezent peste 200 de magazine la nivel international. Grupul Bata, liderul mondial in industria de incaltaminte, este prezent in peste 100 de tari cu 5.000 de magazine.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL