O poza a lui Kendall Jenner, cea mai apreciata fotografie de pe Instagram din 2015

Desi n-a trecut chiar atat de multa vreme de cand Kendall Jenner a postat pe contul personal de Instagram o imagine cu ea si parul sau dispus in forma unor inimioare dragalase, mai exact cam sase luni si ceva, poza cu pricina a strans atatea like-uri, incat a devenit cea mai apreciata fotografie de pe Instagram din 2015.

 

Cu 3,2 milioane de like-uri adunate de atunci si pana acum, imaginea depaseste alte fotografii inspirate din social media postate de o serie de vedete la fel de renumite din domeniul showbiz-ului. Cu toate astea, tinand cont de restul fotografiilor din clasament, se pare ca la capitolul popularitate altcineva este castigatorul. Astfel, pe locul doi in acest clasament se afla Taylor Swift cu o poza in care admira trandafirii primiti de la Kanye West, pe locul trei se gaseste tot Taylor, de data aceasta alaturi de prietenul sau, Calvin Harris, in timp ce pe patru se afla imaginea de la absolvirea lui Kylie Jenner, iar pe cinci o poza cu Beyonce si fiica sa, Blue Ivy. Locul sase, opt si noua ii apartin tot lui Taylor, in toate cele trei poze aparand vedeta si pisica sa, Meredith, iar pe locurile sapte si zece se afla un selfie cu Selena Gomez, respectiv aceeasi Kendall Jenner, cu o fotografie in care marcheaza cele 20 de milioane de followers pe care i-a atins in acel moment.

Ca o surpriza, in acest clasament nu apare deloc Kim Kardashian, desi, ca fapt divers, o imagine de la nunta sa cu rapperul Kanye West se claseaza pe locul doi in top cinci imagini Instagram all time, clasament publicat in luna octombrie a acestui an.

 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL