Pixie Shoes - noua colectie de incaltaminte primavara vara 2013

Pixie Shoes este un alt brand de incaltaminte 100% Made in Romania, cu doi designeri simpatici ce gandesc si realizeaza modele de pantofi 'to die for'. 

Amintirile sunt precum aripile unui future, dispar printre degete de indata ce dorim sa le atingem. O poezie dispare odata ce a fost rostita si poate trai doar in sufletele noastre. Fericirea noastra e faurita din emotii fragile. In acest context romantic, Pixie Shoes lanseaza noua colectie de incaltaminte dedicata sezonului primavara vara 2013. 

Noua colectie primavara – vara Pixie Shoes - Fragile Things - se caracterizeaza printr-un singur cuvant: romantism. De la textura fina a pielii naturale si pana la culorile pudrate, fiecare model este denumit dupa cele mai frumoase poezii de R. M. Rilke.

Modelele noii colectii cuprind piese complete - de la sandale decupate, pantofi de zi si balerini, incaltaminte destinata pentru a se potrivi fiecarui moment din viata noastra.
Culorile puternice sau nuantele pastelate sunt menite sa va infrumuseteze fiecare zi si sa transforme fiecare outfit intr-o declaratie de moda, indiferent de stilul personal.

Click in galerie pentru a descoperi piesele noii colectii. 
O alta colectie de incaltaminte 100% made in romania - Smiling Shoes - primavara vara 2013. 


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL