Rochii CHOTRONETTE in clipul lui Deliric1

In acest weekend Deliric1 si DOC au lansat clipul pentru "Linii de tramvai", v-a anuntat deja colega Alex. Comunicatul de presa dat saptamana trecuta mentiona despre o colaborare inedita pe partea de tinute vestimentare. 

 

Se spunea asadar, ca pentru vestimentatie s-a colaborat cu creatoarele de moda Chotronette, cu Fashion Lab si Ollie Gang Shop. Suntem perfect de acord si incantati de rezultat, am schimba numai denumirea de 'creatoare de moda' cu cea de "designeri". 
Asa este, fetele de la Chotronette au primit interesanta propunere de a asigura vestimentantia fetelor din clip, cele ce animeaza atmosfera pe langa Deliric si DOC.

Despre aceasta colaborare, Silvia si Laura, designerii din spatele brandului iesean CHOTRONETTE, ne spun: "ne-a bucurat tare mult propunerea lui Deliric 1 de colaborare si, pornind de la rochiile noastre, noi am facut si propunerile de incaltaminte.
Gasindu-se fani Irregular Choice de ambele parti, am profitat de colaboarerea anterioara cu Fashion Lab si ceea ce a iesit a fost un mix delicios. Pentru acest videoclip am ales special cateva rochii care combina elemente din colectiile trecute, alese pentru a condimenta videoclipul. Ne place extrem de mult cum a iesit videoclipul si se vede ca o echipa foarte talentata a muncit foarte mult la el. 'Linii de tramvai' e funny si catchy si speram sa ajunga foarte departe.

Si nu uitati: Deliric e de vina!

 

Revedeti shooting-ul Notes on a Star-Stalking Muse by Chotronette si colectia de tricouri Le Createur de pe Fashionlab.ro

 Cum vi se pare vestimentatia din clip?

 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL