Serena Williams e insarcinata!

Cea mai de succes jucatoare de tenis din lume a facut anuntul ca e insarcinata in 20 de saptamani. Serena Williams e logodita cu antreprenorul Alexis Ohanian, iar vestea a fost confirmata abia dupa o zi de speculatii.

Presa deja a calculat ca la momentul in care a castigat Australian Open, Serena Williams era deja insarcinata, iar pauza pe care jucatoarea de tenis o va lua datorita maternitatii va fi ocazia pe care multe alte nume din tenis o asteapta pentru a-i lua locul in clasamentul WTA. Purtatorul ei de cuvant a declarat ca Serena nu va mai fi prezenta la turneele din 2017, insa se va intoarce in 2018. Ramane de vazut daca acest lucru se va intampla, daca e sa luam in considerare ca Serena Williams a bifat cam tot in cariera ei de jucatoare profesionista: a castigat Wimbledon si Australian Open de sapte ori, a stat timp de 316 saptamani pe prima pozitie in clasamentul mondial si e in topul celor care au cele mai multe titluri de Grand Slam castigate.

Lipsa ei din competitii ii va oferi sansa Mariei Sharapova sa revina in topuri dupa o perioada in care a fost suspendata, dar si altor jucatoare care pana acum nu au putut trece de uimitoare Williams. In afara de statutul ei mondial, Serena Williams e si o prezenta in lumea modei, fiind apreciata pentru tinutele ei, dar criticata de fani, la un moment dat, pentru forma sprancenelor. Chiar si asa, asta nu a impiedicat-o sa apara in clipul lui Beyonce pentru Sorry.

Ce ziceti de aceasta veste? Mai revine Serena in sport dupa ce naste?

Taguri: serena williams

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL