Tenisi romanesti de la Bumbac100

Daca tenisii in stilul clasic Converse sunt printre preferatii vostri si, mai mult, va plac motivele etno romanesti, atunci avem o surpriza pentru voi!  

Tendinta de 'made in romania' care s-a instalat in moda ultimelor sezoane aduce noi manifestari etno in moda. Motivele populare sunt reinterpretate si restilizate in diferite maniere si pe diferite piese vestimentare, oferindu-ne posibilitatea sa le integram usor in garderoba noastra casual stylish. 

Tot in aceasta directie, brandul romanesc BUMBAC100 vine cu o colectie inedita si ne aduce o surpriza: clasicii tenisi in culorile la fel de clasice - rosu, navy, blue - decorati cu motive romanesti.

Pasarea Maiastra, Coloana Infinitului, Fragi si Mure - toate marimile - pentru femei si barbati - de la 98 lei si pana la 138 lei.
Colectia de tenisi Bumbac100 imbina traditionalul si culoarea, provocandu-ne la joacă. Sa ne amintim de zilele petrecute in curtea bunicii, sa ne imaginam calatorind prin toate orasele lumii si sa ne bucuram de zilele petrecute cu prieteni dragi.

Cititi aici interviurile cu DOC, Deliric, Rimaru si Skizzo despre sneakersii lor. 

 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL