Top 10 cel mai bine imbracate celebritati in 2013

Ca la sfarsitul fiecarui an, ne analizam anul ce tocmai a trecut, tragem linia, facem top si rezolutii. In categoria topurilor preferate se numara si Top Cel mai bine imbracate celebritati - iar noi il luam ca referinta pe cel intocmit de revista Vogue, biblia modei. 

 

Pe lista celor mai bine imbracate vedete in anul 2013 intalnim actrite, pe Rihanna, fashion icon-uri din domeniul modei si copii teribili ai modei. Stilurile sunt si ele la fel de eclectice precum sunt si domeniile de activitate ale acestora - fiecare dintre ele impunandu-se in moda printr-un stil personal puternic individualizat, ce mizeaza, in primul rand, pe atitudine. 

Cate Blanchett si Kerry Washington sunt doua dintre actritele ce au intrat in top. Ambele s-au remarcat prin eleganta si feminitate, fiind icon-uri pentru milioane de femei mature, standard de stil si senzualitate intr-o abordare clasica.  

Rihanna este un vulcan in ceea ce priveste moda, si nu numai. De la tinute cuminti, monocrome, pana la transparente periculoase si decupaje ce lasa totul la vedere, Rihanna reuseste sa ne surprinda - placut si neplacut - de fiecare data.  

Fosta sotie a lui Orlando Bloom, topmodelul Miranda Kerr este un exemplu de urmat daca iubiti stilul smart casual. In toate aparitiile sale, Miranda ne demonstreaza ca, de cele mai multe ori, o pereche de jeans skinny, o pereche de pantofi cu toc si un top simplu sunt suficiente. We LIKE!

Sofía Sanchez Barrenechea este un designer grafic si art director ce a reusit sa impresioneze redactia Vogue prin usurinta cu care combina imprimeurile, texturile si culorile. Ne place si noua pentru ca stim ca este o misiune grea.

Lily Collins este o alta actrita inclusa de Vogue in topul celor mai bine imbracate. Alaturi de Léa Seydoux ne arata ca feminitatea consta in eleganta, in linii simple, rochii ce pun in vedere frumusetea naturala si nu incercari disperatate de a arata tot mai mult. 

Stella McCartney, designerul britanic si fiica a legendarului Paul McCartney, este si ea pe lista celor mai imbracate femei in anul 2013. Eleganta britanica se reflecta in fiecare dintre alegerile sale, stilul minimal definind-o atat in stilul personal cat si in propunerile sale de colectii. 

Cara Delevingne - copilul teribil al modei, una dintre sweetheart-urile lui Pharell Williams, se joaca cu hainele intr-un mod incredibil de nebunesc, stilul sau reflectandu-i starile si personalitatea. De la tricouri cu mesaj si pana la combinatii de culori, Cara este o rebela a catwalk-ului si a streetfashion-ului.

Desi nu este o femeie frumoasa in standardele general stabilite, Eugenie Niarchos este o ambasadoare a chic-ului boho. Designer de accesorii si o celebritate a modei Pariziene, stilul ei este unul eclectic dar, in acelasi timp, usor de abordat in oricare dintre metropolele lumii.

Cine este preferata voastra sau cine credeti ca lipseste?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL