Victoria Beckham - designerul britanic al anului 2011

Inca un vis devenit realitate pentru Victoria Beckham. Zau daca femeia asta ar avea vreun motiv de tristete in viata sa.

Sa le luam pe rand: este casatorita de ani buni cu unul dintre cei mai frumosi si de succes barbati de pe pamant, are o familie numeroasa si vesela, este sanatoasa, isi poate permite absolut orice piesa vestimentara doreste, are una dintre cele mai impresionante colectii de genti Hermes Birkin, a facut parte dintr-una din cele mai succes trupe de fete ever...

iar aseara, la bratul bunului sau prieten Marc Jacobs, designerul casei Louis Vuitton, Victoria Beckham a pasit pe navy carpet aratand minunat si radiind de fericire. 

Inca un motiv in plus, o reusita bifata de Posh Spice: a castigat premiul - titulatura de Designer Brand Award, in cadrul British Fashion Awards 2011. 

Dupa 4 sezoane de colectii trimise pe catwalk-ul de la New York Fashion Week, Victoria Beckham a realizat imposibilul, primit titlul in defavoarea unor branduri britanice cu renume precum Burberry sau Stella McCartney. 

Bravo Victoria Beckham, sotul tau trebuie sa fie mandru de tine!

 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL