15 intrebari la foc automat cu Edward Maya!

 Hit Making Machine: cam asa il poti caracteriza foarte pe scurt pe Edward Maya, producatorul care a demolat topurile romanesti si internationale! Si este cel mai bun motiv pentru a-l supune pe artist unei rafale de 15 intrebari!

Creator al deja celebrului sound electronic în care a integrat perfect clasicul acordeon, Edward Maya, absolvent al Conservatorului Bucuresti, a ajuns in lumina reflectoarelor odata cu inscrierea unei piese in competitia pentru Eurovision 2006. De aici si pana la colaborarea cu Vika Jigulina din 2009, din care s-a nascut Stereo Love, a mai fost un pas. Urias, tinand cont de valurile provocate pe scena pop internationala, impunand un trend ale carui ecouri se mai simt si astazi in playlist-urile radiourilor comerciale. Sa mai mentionam proiectul de succes Mayavin ce inglobeaza o casa de discuri si agentie de booking, lansate in 2011? 'Universal Love' este cea mai noua piesa a lui Edward Maya: o colaborare dance (cum altfel?) cu Andrea si Costi Ionita.

 

 
Haideti sa descoperim impreuna pe omul din spatele muntelui de celebritate adus de 'Stereo Love' (singura melodie romaneasca in Top 20 Hot 100 Billboard) cu ajutorul rubricii “15 Intrebari la foc automat” Tu ce l-ai intreba rapid pe Edward Maya?
 
 
Tuxedo sau jeans?
Tuxedo
 
Un burger well done sau o supa crema de brocoli?
Supa crema de brocoli.
 
Pijama sau boxeri?
Boxeri.
 
Jogging sau banda?
Jogging.
 
30 de grade in Bali sau 15 grade in New York?
30 de grade în Bali.
 
600 de cai putere sau 6 stele confort?
6 stele confort.
 
Game Of Thrones sau House Of Lies?
Game Of Thrones.
 
Festival urias sau club cochet?
Festival urias.
 
Pioneer sau Sennheiser?
Sennheiser
 
East Coast sau West Coast?
East Coast 
 
David Guetta sau Skrillex?
Skrillex
 
Dimineata sau seara?
Seara
 
Penthouse la ultimul etaj sau vila cu o curte imensa?
Vila cu o curte imensa
 
Productie in studio sau DJing in club?
DJing in club.
 
Anii 90 sau anii 2000?
2000.
 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL