3 Sud Est: concert cu Emotii la Sala Palatului (poze, recenzie)

Vineri seara, Sala Palatului a fost neincapatoare pentru fanii celui mai iubit boyband din Romania, 3 Sud Est. Acestia au sustinut primul concert dupa multi ani de pauza in premiera in Bucuresti!

Odata intrati pe scena pe piesa ce poarta numele trupei, 3 Sud Est au reusit sa ridice sala in picioare inca de la primele acorduri.

Vadit emotionati au continuat cu hituri precum: "Ai plecat", "Amintirile" (si dansul consacrat), "De cate ori", "Vreau sa te uit", "Tu esti vinovat". Nici momentele cheie nu au lipsit, fiind marcate de prieteni dragi baietilor: Elena Gheorghe i-a acompaniat pe melodia "Clipe", Andreea Banica a cantat impreuna cu ei "Vorbe" iar Horia Brenciu a urcat pe scena, din public, pe piesa "De dorul tau".

Probabil cel mai emotionant moment a fost cand Laurentiu Duta si-a chemat pe scena tatal si fiica, Lorena, alaturi de care au interpretat "De ziua ta".

Showul s-a incheiat cu piesa de revenire a celor trei, Emotii iar sala, prin apauzele frenetice a cerut inca un bis.

Revenind pe scena, Laurentiu, Mihai si Viorel, au cantat inca o data "Amintirile" si "Poveste de iubire".

Concertul a marcat un inceput in istoria trupei 3SE. Au fost aproape 3 ore pline de "Emotii" si de "Amintiri" iar baietii au promis ca cat timp fanii lor vor exista, trupa nu se va mai destrama.

Ai fost acolo, cum ai trait concertul 3 Sud Est?

Recenzie de Anca Nelersa, foto de Valentin-Narcis Sturzu pentru Urban.ro


2 comentarii

  • Piesa de la sfarsit se numeste Poveste de dragoste, nu POveste de iubire!

  • 2. Cristina in 16.05.2014 /23:03

    In primul rand ultima piesa se numește "Poveste de dragoste".
    Cun am trait concertul? Cu emotii, fericire si mandrie. Emotii pentru ca a fost primul concert după atâția ani, mandrie pentru tot ce au realizat ei pana acum, atat pe plan profesional cat si personal, si fericire pentru ca erau din nou acolo, trupa mea preferata, trupa mea de suflet, cei cu a caror muzica am crescut erau din nou pe scena....
    Au fost niște momente speciale pe care nu le voi uita niciodată.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL