5 piese despre fericire

Pe 20 martie sarbatorim in fiecare an Ziua Internationala a Fericiri, asa ca ne-am gandit sa facem un playlist cu cele mai frumoase piese care exprima acest frumos sentiment.

 

Suntem foarte previzibili si incepem cu piesa pe care unii inca o mai au pe repeat. A creat un adevarat fenomen si-au fost realizate foarte multe variante ale acestui videoclip. Vorbim, bineinteles, de "Happy", a lui Pharrell Williams.

Continuam cu o piesa la fel de clasica, lansata in 1988 de Bobby McFerrin. "Don't Worry, be happy".

In 2003, Delia lansa primul ei single din cariera solo. "Parfum de fericire" este una din piesele care-au propulsat-o din nou in atentia publicului, iar 13 ani mai tarziu o regasim in continuare in fruntea topurilor muzicale. Asta e intr-adevar fericire deliriana.

"Fericire e cand iti amintesti, cat de fericit esti cand iubesti". Asta e doar unul din versurile din piesa "Fericire" a celor de la Vama Veche, care ne prezinta in aceasta melodie ce inseamna de fapt fericirea. Ultimul lor album, lansat in 2005, se numeste "Fericire in Rate".

Celebru pentru piesele despre fericire foarte triste, Tudor Chirila a recidivat in urma cu trei ani cu piesa "Zile Fericire", o colaborare surprinzatoare intre Vama si Guess Who.

Voi ce piese despre fericire stiti? Completam impreuna topul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL