5 piese hip hop esentiale selectate de DJ Undoo

Numele DJ Undoo se confunda cu tumultul istoriei postrevolutionare a scenei hip hop romanesti si acesta este unul dintre lucrurile care il recomanda pentru a selecta 5 piese hip hop esentiale
 
 
In cariera sa muzicala inceputa la doar 17 ani, DJ Undoo le-a facut cam pe toate la un nivel de calitate rar intalnit in spatiul mioritic: primul label independent de hip hop (Hades Records), concerte cu Sugarhill Gang, Promoe sau Rafik, nu mai putin de 6 albume, zeci de featurings, cursuri de mixing si turntablism si lista poate continua mult si bine. Putem spune fara nicio indoiala ca DJ Undoo este unul dintre initiatorii miscarii hip hop din Romania, o prezenta pe cat de discreta pe atat de puternica si influenta.
 
Finalul lui 2015 vine pentru Undoo cu un super album ce respira prin toti porii pasiunea pentru sampling si old skool beats. The Crown Of Life va avea petrecerea de lansare duminica 22 noiembrie la J’ai Bistrot.
 
 
Cu ocazia aceasta DJ Undoo ne-a dezvaluit 5 piese esentiale pentru oricine vrea sa inteleaga in profunzime genul hip hop
 
 

 
Looptroop Rockers - Professional Dreamers
 
Pentru ca Looptroop este cel mai fresh act de Hip Hop din Europa (sunt subiectiv pentru ca sunt fanul nr. 1 din Romania al acestei trupe:)) Am ales piesa asta pentru ca are un vibe foarte bun si este ca un imn pentru cei care fac ceva cu pasiune si dedicare.
 

 
 
 
KRS-One - Know Thy Self
 

 
Pentru ca nu stiu cum are KRS talentul sa transmita atatea  idei importante in 5 minute cat are piesa.
 
 
 
DJ Shadow - The Organ Donor
 
Pentru ca am impresia ca Dj Shadow este un artist de referinta cand vine vb de sampling si crate digging. Recomand si filmul "Scratch" unde sunt cateva cadre excelente cu el cum "sapa" dupa discuri de vinil.
 

 
 
 
DJ Revolution ft. KRS-One-The DJ
 
Piesa asta cred ca este exemplul cel mai bun in a demonstra armonia si chimia dintre  DJ si MC. Ambii protagonisti fiind niste legende cand vine vorba de activitatea lor artistica si skill-urile lor.
 

 

 
Dilated Peoples - Worst Comes To Worst 
 
Worst comes to worst my peoples come first.
 

 

Tu ce piese ai adauga la lista lui DJ Undoo?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL