Above & Beyond - Mariana Trench (piesa noua)

Deschisa cu "Black Room Boy" si "Walter White", seria release-urilor de anul acesta ale trio-ului britanic Above & Beyond va fi inchisa de "Mariana Trench", o piesa instrumentala modesta pe ansamblu, dar care exceleaza pe breakdown.

Melancolia celor trei britanici care alcatuiest grupul Above & Beyond, Paavo, Jono and Tony, se simte din muzica pe care o fac. Au pasaje extrem de melodice, chill, incantatoare, insa renegarea originilor trance si euforice isi face simtita prezenta pe intro, outro si, mai grav, dupa drop. Mariana Trench se incadreaza in tiparul descris mai inainte!

"Mariana Trench" este o piesa buna, pe care se poate dansa si care merge perfect atat in cluburi, cat si la festivaluri, insa ceva important lipseste. Un lucru care i-a facut celebri si la care au cam renuntat odata cu lansarea albumului Group Therapy: euforia si emotia de dupa breakdown.

Adevarat este si faptul ca turneul mondial Group Therapy a fost un real succes, insa toata lumea sopteste pe la colturi ca isi doreste piese precum "Air for Life" sau materiale discografice precum vestitul "Tri-State". Nici ultimul lor vocal single, Black Room Boy, nu suna rau, ba chiar e foarte groovy si Eric Prydz inspired, dar nici mai mult trance nu le-ar strica britanicilor, spunem noi.

Trecand peste, "Mariana Trench" este una dintre cele trei noutati pe care cei de la Above & Beyond le-au dezvaluit in cadrul evenimentului Group Therapy 050 din Londra si urmeaza sa fie lansata pe 2 decembrie cu Anjunabeats, desigur.

Va place noul single Above & Beyond?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL