Adam Lambert & Queen - Live @iHeartRadio Theater

Adam Lambert si legendara trupa Queen au inceput un turneu prin SUA, iar concertele ii vor dupa prin Asia si Australia. Inainte de a pleca prin lume, baietii au facu o oprire la iHeartRadio Theatre unde au oferit fanilor hiturile care au consacrat trupa Queen.

membri originali ai legendarei formatii rock s-au aratat foarte incantati de solistul Adam Lambert si l-au cooptat inca o data pentru o serie de concerte, apreciind ca el se potriveste foarte bine imaginii lor, dar mai ales pentru felul in care interpreteaza piesele pe care Freddy Mercury le-a compus si interpretat, facandu-le cunoscute intregii lumi.

Love Kills

We Will Rock You

Another One Bites the Dust

Crazy Little Thing Called Love

Adam Lambert este un artist cu carisma, chiar daca cariera sa nu e la fel de exploziva ca a altor staruri pop. Castigatorul American Idol a aparut si in Glee unde il interpreteaza pe Starchild, iar momentele sale din serial sunt la fel de bune. Cel mai recent album Adam Lambert a aparut in 2012, Trespassing oferind doua single-uri - Never Close Our Eyes si Better Than I Know Myself, insa nu au reusit sa il aduca in varful clasamentelor muzicale. 

Merita Adam Lambert sa cante alaturi de Queen? 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL