Adrian Sina, Akcent - shooting foto nou

Adrian Sina, liderul Akcent, a pregatit un shooting foto nou inaintea lansarii noului single! Artistul a compus peste 20 de melodii in vara asta!

Adrian Sina este unul dintre cei mai profilici si talentati compozitori si producatori din Romania iar lista lunga a hiturilor sale nationale si internationale este pe cale sa devina si mai lunga.

Cea mai buna veste pe care artistul a primit-o recent este ca va avea inca un copil cu iubita lui, Anca Serea. Bucuria aceasta l-a facut sa declare intr-un interviu ca "Cele mai mai hituri pe care le-am compus sunt copiii mei!"

Artistul a petrecut ultimele luni in studio, inspirat si hotarat sa creeze lucruri noi, sa se reinventeze cu o noua atitudine, un nou sound. Intr-un interviu recent acordat unei publicatii din India, acolo unde Akcent se bucura de un succes nebun, liderul trupei a declarat:

"Da, am produs single-uri ce au ajuns hituri foarte mari pentru alti artisti. Am lucrat foarte bine cu Andreea Banica, Lora, Alina Eremia, Sandra N sau Antonia. Nu mi-e teama sa produc hituri pentru altii, imi place sa colaborez cu oameni talentati. In arta si in afaceri nu exista orgoliu."

 

Adrian a compus si produs peste 20 melodii noi in vara asta, o parte dintre ele vor intra pe noul sau album iar celelalte sunt destinate altor artisti ce au trecut prin studiourile Premium Artist.

Intre timp, solistul a realizat un nou shooting foto cu Vali Barbulescu ca un preview al noului single si videoclip la care lucreaza sub numele Akcent. Cel mai recent single lansat de Akcent a fost "Chimie intre noi" strangand peste 10 milioane de vizualizari.

LIKE it?


6 comentarii

  • Decat 20 de piese mediocre, mai bine 5-6 pe an si alea super-hituri, mai are de invatat de la Moga.

  • ce frumos e...love him

  • 4. critica copy/paste in 29.08.2013 /13:06

    eu stiam ca Akcent era o trupa de 4 baieti happy acum a ramas doar 1...ciudat
    "profilici si talentati compozitori si producatori din Romania" o fi pentru unii , pentru altii ce face el nu suna chiar atat de profesionist...daca nu "s-ar inspira" de la alti producatori si ar scoate cu adevarat hituri internationale probabil si-ar merita adj. de mai sus.....cand va ajunge ca Play&Win , Marcel Prodan, Edward Maya, Marius Moga, Costi Ionita care chiar au avut succes international ca si producatori...pana atunci ma abtin.Peace!

  • Pana la urma Akcent mai exista sau e vorba doar de Adi Sina? Pe facebook-ul trupei apar doar poze cu Adrian. Poate sa ne lamureasca cineva?

  • Akcent exista, dar se pare ca fara Sorin si Mihai

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL