10 noiembrie: Puya lanseaza "Romanisme II" impreuna cu GSP

puya-callatis-4

Puya isi va lansa marti, 10 noiembrie noul album "Romanisme - Partea a IIa" impreuna cu GSP! 13 piese noi, va costa 9 lei.

Presimt ca, dupa BUG Mafia, Parazitii si Puya, foarte multi artisti vor continua sa isi lanseze astfel albumele... E un deal bun de ambele parti, mai ales ca se vand astfel zeci de mii de unitati (in mod normal, pe 'caile traditionale', probabil ar vinde undeva pe la 5000-10.000).

P.S. saptamana trecuta am publicat poze de la filmarile noului sau clip, "Sus Pe Bar" (feat Alex).

Taguri: GSP, Puya, Romanism 2

8 comentarii

 • 1. andnobody in 27.10.2009 /12:52

  mai bine nu l-ar lansa deloc. big grin

 • E un pret ok, bun. Avand in vedere ca noul stil i-a adus un succes foarte mare cred ca un succes va avea si la vanzarea albumului. Si in primul rand nu doar datorita pieselor promovate ca single ci si celelalte piese de pe album sunt foarte bune si de recomandat. Am ascultat si eu albumul Romanisme I si chiar e foarte bun deci se merita. Iar acum lansarea albumurilor cu GSP a devenit ceva normal.

 • Penibilut Puya...Mai ales in pzoa asta.

 • La pretul ala merita cumparat. Sper sa mai aiba piese cu Hora, altfel...

 • 5. p4rAzIthu in 28.10.2009 /00:24

  Imi pare rau , nu am nimic cu nimeni ... dar totusi "Romanisme I" album bun ??? ... This is a joke , or what ? ... Singura piesa care o pot incadra ca categoria BUN a fost "Undeva in Balcani" . La acelasi lucru ma astept si de la "Romanisme II" , un single OK (totusi "fumat" de mai bine de 4 luni pe net) si in rest un album mediocru/slab .

 • 6. Piersing in 28.10.2009 /17:18

  Hey! Tracklist-ul va fi cel original sau apare si o varianta de magazin cu una, doua piese in plus? P.S. : Ati trimis premiile? big grin

 • Da, le-am trimis. happy
  Cred ca o sa apara si o varianta de magazin dar cu acelasi tracklist, insa fara coperta slim.

 • 8. Piersing in 28.10.2009 /17:21

  Multumesc pentru raspuns big grin. Abia astept sa le primesc love struck

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL