Above & Beyond anunta pentru inceputul anului 2014 albumul si filmul Acoustic (trailer)

Trio-ul trance britanic Above & Beyond se intoarce la zona acoustic, pe care au mai pasit cu proiectul OceanLab, si lanseaza in luna ianuarie atat albumul "Above & Beyond Acoustic", cat si filmul cu acelasi nume.

Dupa "Tri-State", "Sirens of the Sea" sub proiectul OceanLab si "Group Therapy", albume care trebuie sa se afle in colectia muzicala a tuturor trancerilor care se respecta, Jono, Paavo & Tony, adica Above & Beyond, anunta rezultatele proiectului Acoustic, o idee care i-a condus la cele mai memorabile momente pe care le-au trait sub Above & Beyond: albumul si filmul Acoustic. Mai jos aveti trailer-ul.

E un mare pas inainte facut de Above & Beyond, care si-au lansat de curand noul single "Mariana Trench". Printre zecile de gig-uri pe care le au anual si orele petrecute in studio, britanicii s-au perfectionat la instrumente si au pus bazele unei mini-serii de concerte acustice care au avut loc in Londra (faimoasa Sala Porchester) si in Los Angeles (Greek Theater). Cele doua show-uri din LA au fost catalogate de Bilboard drept "unele dintre cele mai bune si memorabile show-uri din istoria muzicii dance".

Urmand sa fie lansat pe 24 ianuarie 2014, filmul surprinde recitalurile de la Porchester Hall (Londra) si povestea din spatele proiectului Acoustic. Albumul a fost realizat in primavara, respectiv vara acestui an, cu ajutorul unei orchestre ce contine 24 de instrumente. Vom putea asculta capodopera acustica incepand cu 28 ianuarie 2014, cand "Acoustic" va fi lansat cu Anjunabeats si Ultra Records.

Tracklist-ul albumului inca n-a fost anuntat, dar suntem siguri ca printre piesele de pe CD se numara variante acoustic pentru Can't Sleep, Satellite, You Got To Go, On A Good Day, Love Is Not Enough si Sun & Moon.  Pe cea din urma o puteti asculta in continuare. Suna pur si simplu perfect!

Ce asteptari aveti de la acest album? Vi se pare o idee buna?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL