Andy Moor lanseaza mult asteptatul album Zero Point One

Este omul al carui sound m-a atras definitiv spre muzica trance. Numele lui este Andy Moor, vine din Marea Britanie si are pentru trancer-ii de moda veche un album de zile mari: Zero Point One.

Discografia lui Andy Moor este impresionanta. Chiar daca nu este unul dintre numele cu notorietate foarte mare la nivel mondial, Andy Moor este un dj si producator cheie pentru istoria genului trance si un idol al fanilor acestui gen. Tilt si Leama & Moor suna doua dintre proiectele in care Andy a activat pana in anul 2006, cand acesta a infiintat AVA Recordings si a decis sa isi continuie cariera numai sub numele de astazi. Dupa 15 ani de activitate, zeci de single-uri si remixuri, cateva compilatii si mii de gig-uri, Andy Moor lanseaza primul album de artist. Ascultam preview-ul albumului "Zero Point One".

Zero Point One poarta eticheta celui mai asteptat si amanat album trance din toate timpurile. Ascultand preview-ul de mai sus, dar si fragmentele de pe iTunes, putem spune ca asteptarea a meritat. Fara doar si poate, vorbim despre unul dintre materialele muzicale ale anului. Cei care iubeau muzica trance in urma cu 5 ani si carora le este dor de acel sound melodico-melancolic se vor indragosti de perfectiunea pe care Andy Moor ne-o propune odata cu data de 6 iulie 2012, ziua lansarii Zero Point One.

Primele doua single-uri de pe Zero Point One au fost deja lansate si s-au bucurat de un real succes. Primul a fost World To Turn (feat. Ashley Wallbridge si Gabriela), dupa care a urmat In Your Arms, track inclus pe compilatia A State of Trance 2012. Am inclus-o in februarie printre piesele pe care le asteptam cu sufletul la gura, insa nu am apucat sa va aratam videoclipul oficial al In Your Arms, al doilea extras pe single de pe albumul Zero Point One. Acesta a fost lansat in urma cu doua zile. Sa il urmarim!

]

Tracklist-ul Zero Point One include 18 piese nou-noute, insa nu toate sunt trance. Slava domnului ca nu avem track-uri progressive pop, ci numai beat-uri progressive, trance si breakbeat! Pe Zero Point One gasim adunata priceperea mai multor nume recunoscute din muzica electronica mondiala, aici mentionandu-i pe Ashley Wallbridge, Sue McLaren, Betsie Larkin, Meredith Call, Orkidea si Carrie Skipper.

Tracklist Andy Moor - Zero Point One 2012

1. Atmospherica
2. November Morning
3. Please Forgive Me feat. Nicole McKenna
4. Undeserved feat. Meredith Call
5. Ordinary People with Daniel Paul Davis
6. World To Turn with Ashley Wallbridge feat. Gabriela
7. Love Again with Betsie Larkin
8. Elysian Fields feat. Carrie Skipper
9. Trespass feat. Sue McLaren
10. Leave Your World Behind feat. Hysteria!
11. In Your Arms feat. Jessica Sweetman
12. Orbithing with Orkidea
13. Tora’s Angel feat. Carrie Skipper
14. Story Of My Life feat. Carrie Skipper
15. Don’t Sound The Alarm feat. Jeza
16. K Ta
17. Time Will Tell feat. Stine Grove
18. Turning Me On feat. Slimmie
19. Zero Point One (Full Continuous DJ Mix)

Astept cu nerabdare data de 6 iulie, cand voi pot cumpara albumul. Ascultand preview-ul, va place Zero Point One?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL