Ariana Grande - My Everything (tracklist album)

Ariana Grande nu isi mai tine fanii in priza si ofera cateva detalii despre cel de-al doilea material de studio, My Everything. Tanara cantareata a colaborat cu cateva nume interesante pentru noul sau disc, programat sa apara la finalul acestei veri.

My Everything include colaborari cu ASAP Ferg, Childish Gambino, The Weeknd si Big Sean. Pe lista producatorilor sunt inclusi Ryan Tedder si Benny Blanco (Why Try), Max MArtin, Rodney Jerkins, Pop & Oak si Harry Style de la One Direction care a compus piesa A Little Bit of Your Heart.

In plus, pentru a-si promova noul single, o productie semnata de Zedd, cunoscutul DJ germano-rus, Ariana Grande va readuce pe MTV pentru o zi cunoscutul show Total Request Live, ocazie cu care va si canta live super succesul ei cu Iggy Azalea, Problem.

1. “Intro”
2. “Problem” feat. Iggy Azalea
3. “One Last Time”
4. “Why Try”
5. “Break Free” feat. Zedd
6. “Best Mistake” feat. Big Sean
7. “Be My Baby” feat. Cashmere Cat
8. “Break Your Heart Right Back” feat. Childish Gambino
9. “Love Me Harder” feat. The Weeknd
10. “A Little Bit Of Your Heart”
11. “Hands On Me” feat. A$AP Ferg
12. “My Everything”

Problem a urcat pana pe locul 2 in Hot 100, semn ca featuringul celor doua e o piesa foarte reusita care a atras atentia rapid. Ariana nu e deloc straina de primele locuri in topul Billboard, si single-ul ei de debut, The Way a avut acelasi succes, urmat fiind apoi de Baby I si Right There, un alt featuring cu Big Sean.

Ce ziceti de tracklist, care piesa va atrage atentia?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL