Armin van Buuren - Universal Religion Chapter 5 (album nou)

Dj-ul numarul 1 al lumii Armin van Buuren isi prezinta noua compilatie Universal Religion Chapter 5, mixata live in Club Space din Ibiza.

Armin van Buuren continua seria compilatiilor Universal Religion cu volumul cu numarul 5. Seria Universal Religion contine in fiecare an cele mai hot track-uri trance ale momentului, mixate live. Daca celelalte patru albume au fost inregistrate live in Amnesia, Ibizia, odata cu mutarea serilor A State of Trance in Club Space, UR5 aduce fanilor trance o selectie de track-uri trance exclusive ce au fost mixate live in luna august, in cadrul unuia dintre gig-urile pe care Armin van Buuren le-a sustinut in aceasta vara la Ibiza.

Armin a selectat cele mai de referinta piese de pe noua compilatie si le prezinta intr-un material video de 10 minute in care descrie, de fapt, materialul pe 2 CD-uri pe care il va lansa la inceputul lunii viitoare. Va invit sa urmarim impreuna preview-ul!

Astept cu nerabdare acest album si sunt suprins de productiile pe care le contine. Spre exemplu, avem o noua piesa de la Ashley Wallbridge, intitulata Vision, dar si o revenire in forta a proiectului lui Armin van Buuren - Gaia. Stellar se numeste noua productie semnata Gaia si este fenomenala!

De asemenea, avem un nou vocal trance de la Emma Hewitt intitulat Colours (remixat de Armin van Buuren!!!) care suna demential si, ghiciti ce, o noua piesa de la Alex M.O.R.P.H care m-a amutit ascultand preview-ul: An Angels Love se numeste si se numara printre piesele anului. Vorbim despre trance pur, exact cum intalnim in Antara (The Circle). Viking este o alta supriza placuta de pe Universal Religion 5. Orjan Nilsen este artistul din spatele acesteia si a fost catalogat de Armin drept producer-ul anului 2011.

Uitandu-ma rapid peste tracklist, nu pot sa nu remarc productiile noi de la Shogun, BT, Protoculture, Susana, Daniel Kandi, Jorn van Deynhoven, Klauss Goulart, Alexander Popov, DNS Project, etc. Ma gandesc cu bucurie ca tot ce am mentionat mai sus se va auzi la Bucuresti, pe 15 octombrie, in cadrul mega-evenimentului de la Sala Polivalenta ce il are cap de afis pe Armin van Buuren.

In incheiere vreau sa va mai arat cum a fost desenat cover-ul Universal Religion Chapter 5 de catre tanarul designer Joseph Klibansky.

V-am starnit interesul pentru evenimentul de pe 15 octombrie? Mergem sa il vedem pe Armin van Buuren promovand peisele de pe UR5, dar si sa auzim Brute, colaborarea cu Ferry Corsten?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL