Armin van Buuren dezvaluie titlul si data lansarii noului album

Armin van Buuren, DJ-ul numarul 1 al lumii, a facut in editia din aceasta saptamana a show-ului sau radio A State of Trance un anunt extrem de important legat de noul sau album de artist.

Faptul ca Armin van Buuren isi va lansa in acest an cel de-al cincilea album de artist nu mai era demult un secret, insa absolut nimeni nu cunostea mai multe detalii. Pana in aceasta seara, cand Armin ne-a dezvaluit atat numele albumului, cat si data de lansare a acestuia. Albumul este intitulat "Intense" si va fi lansat pe 3 mai 2013 la casa de discuri Armada Music.

Mai jos avem una dintre piesele de pe albumul "Intense", o colaborare cu Emma Hewitt purtand numele "Forever Is Ours". Sa o ascultam!

Deocamdată nu stim daca "Forever Is Ours" va fi primul extras pe single de pe noul album al celui mai apreciat DJ din lume, dar ne face sa anticipam sound-ul adoptat de Armin van Buuren in crearea noilor piese. Sa speram ca avem de-a face cu un album trance.

"Intense inseamnă doi ani de munca, iar acum sunt pregatit sa anunt noul album. Momentan, albumul se afla la masterizare. Sunt foarte emotionat si va mărturisesc ca abia astept sa va arat noile piese." - Armin van Buuren, in A State of Trance 602.

Tot in aceasta seara, Armin van Buuren a anuntat lansarea compilatiei pe 5 CD-uri A State of Trance 600. Cele 5 CD-uri sunt mixate de Armin van Buuren, ATB, W&W, Rank 1 si upcomerul Andrew Rayel.

Turneul mondial ASOT 600 se afla abia la inceput. Evenimentele de la Madrid si Mexico City au avut loc pe 14 si 16 februarie, iar mâine, 1 martie, urmeaza cel din Sao Paolo. Petrecerea va fi transmisa live pe internet, brazilienii urmand sa ii aiba in fata lor la pupitrul din Espaco das Americas pe Armin van Buuren, Jorn van Deynhoven, Markus Schulz, Orjan Nilsen, Ruben de Ronde si Tomas Heredia.

Intorcandu-ne la noul album Armin van Buuren, asteptam cu sufletul la gura tracklist-ul si coperta acestuia. Vi le vom arata de indata ce vor fi online. Unele voci spun ca printre piesele de pe album se afla o colaborare cu Alexandra Badoi (Ada), vocalista cooptata in muzica trance de catre duo-ul Snatt & Vix, nume alaturi de care aceasta a scos "Cold Shower". 

Pana atunci, cum vi se pare piesa de mai sus? Ce asteptari aveti de la acest album?


1 comentariu

  • Intense.. cam sec. Astept tracklist si previews. Tare mi e teama ca va fi un album dance si nu trance. Dar sa vedem...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL