Asculta M1, primul mixtape al lui Junky!

Primul material Junky a fost lansat! Asculta online si descarca gratuit mixtape-ul „M1” promovat de Okapi Sound!

„M1” este un material care conține 12 track-uri, realizat la Okapi Sound Studio, mixat și masterizat de Grasu XXL și Mitză, pe care îi puteți asculta, alături de Junky, și pe MefX, Mitză și DJ Undoo. Titlul mixtape-ului este unul sugestiv și face referire la Magistrala 1 a metroului din București. Multe dintre piesele de pe „M1” sunt inspirate din călătoria cu metroul.

„Mixtape-ul este o simplă călătorie cu metroul. Durează exact cât îmi ia mie să ajung de acasă la studio sau invers. Sper să vă plimbe până când vin cu albumul!”, spune Junky despre mixtape-ul „M1”.

PLAY!

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Junky a lansat primul videoclip al unei piese de pe „M1” mixtape, și anume „Cine ești?”, în regia lui Spike. Clipul poate fi urmărit AICI!


Pe 17 mai, toată gașca Okapi Sound se va aduna la Colectiv (București), acolo unde Junky va susține concertul de lansare a mixtape-ului „M1”. Pe scenă vor urca și Grasu XXL, Guess Who, Spike, Maximilian, Tranda, Mitză, Nane, MefX, DJ Oldskull și DJ Undoo. Toate detaliile concertului de lansarea „M1” vor fi postate perioada următoare pe paginile de Facebook Junky și Okapi Sound.

Care e piesa ta preferata de pe M1?
 

Taguri: junky

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL