Asculta noul album Celine Dion - Loved Me Back to Life

Celine Dion le ofera fanilor sai cel mai nou album intr-un stream gratuit. Loved Me back to Life include 13 piese printre care melodia ce da titlul albumului, Somebody Loves Somebody si cea mai nou lansata, duetul ei cu Ne-Yo, Incredible.

 

Diva a ales sa se indrepte catre un sound mai modern, actual, insa productiile ei sunt departe de stilul dance si pop pe care il regasim acum la majoritatea hiturilor. Celine Dion alege sa se adrese publicului fidel si mult mai matur, care a crescut odata cu ea si relationeaza altfel cu mesajul pieselor pe care le interpreteaza. Evident, si versurile sunt mult mai mature, la fel si soundul in care regasim inclusiv tangoul (At Seventeen), corul gospel puternic pe refren (Thankful).

De pe album nu puteau sa lipseasca acele power ballads pe care diva le-a avut mereu in repertoriu - Breakaway sau Thank You, sau o piesa cu un mesaj pentru inimile albastre, Water and a Flame. Mai includeti in lista si piesa numai buna de coloana sonora, duetul cu Ne-Yo, Incredible si un featuring cu un adevarat star al muzicii - Stevie Wonder.

Dati play mai departe!

 

Noul album Celine Dion apare pe 5 noiembrie, iar primul single a intrat in topul Billboard in clasamentul Adult Contemporary, chiar daca nu il regasim si in Hot 100. Diva canadiana a vorbit despre aceasta intoarcere in muzica, spunand ca a avut emotii, nefiind sigura ca mai exista compozitori dispusi sa lucreze piese pentru ea, dar despre asta cititi mai multe aici.

Cum vi se pare albumul? Care e piesa voastra preferata?


1 comentariu

  • e un album foarte misto. ador loved me back to life, breakaway, thankful iar somebody loves somebody mi se pare foarte catchy. big grin

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL