Asculta noul album Celine Dion (teaser)

Celine Dion se pregateste de lansarea noului sau material de studio, Loved Me Back To Life si ne ofera un teaser care cuprinde cateva momente din fiecare piesa. Este cel de-al unsprezecelea disc in limba engleza si se anunta a fi o productie moderna.

Loved me Back to Life include si cateva balade, o colaborare cu Ne-Yo si un duet cu Stevie Wonder, iar soundul pe care a mizat Celine Dion e unul actual, departe de baladele cu note acute, sustinute, pe care cantareata le-a avut in trecut. Acum, Celine Dion mizeaza pe ceva nou, cu scriitori si producatori care compun pentru ea, in ciuda valului de tinere talente existente acum pe piata. Oricum, diva nu pare sa se indrepte spre succesul din topuri, ci mai degraba catre fanii sai fideli si radiourile cu un public adult contemporary.

Haideti sa ascultam mai jos, sa vedem ce ne ofera.

1. Loved Me Back To Life
2. Somebody Loves Somebody
3. Incredible (duet Ne-Yo)
4. Water And A Flame
5. Breakaway
6. Save Your Soul
7. Didn’t Know Love
8. Thank You
9. Overjoyed (duet Stevie Wonder)
10. Thankful
11. At Seventeen
12. Always Be Your Girl
13. Unfinished Songs


Primul single lansat oficial de pe acest nou album este chiar piesa care ii da titlul, Loved Me Back to Life, iar trackul chiar suna fain. Zilele trecute Celine Dion a venit cu o noua melodie, Somebody Loves Somebody, iar noi vom putea asculta acest album in full la inceputul lunii noiembrie.

Ce piesa v-a lasat o impresie mai puternica? Cum credeti ca se va descurca la capitolul vanzari?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL