Beyonce - 828.773 in trei zile

Beyonce a reusit sa stabileasca un record de vanzari cu cel de-al cincilea material de studio. Cantareata a vandut peste 800 de mii de copii ale albumului in intreaga lume, iar grosul vanzarilor vine din SUA.

Beyonce a fost unul dintre cele mai asteptate discuri ale anului si a fost lansat cand intreaga lume isi pierduse speranta ca diva va mai veni cu ceva. King B a stabilit un record pe iTunes, vanzand cele mai multe albume in prima saptamana. 617.213 copii au fost cumparate doar in SUA si i-a luat astfel recordul lui Taylor Swift care vanduse undeva la aproape 500 de mii de copii in sapte zile odata cu lansarea din luna octombrie. 

Astfel, Beyonce se indreapta spre un super target de vanzari si va ajunge pe primul loc in Billboard 200 si exista posibilitatea sa il intreaca in pana si pe Justin Timberlake. Totusi, unii retaileri nu sunt de acord cu strategia ei, asa ca in magazinele Target albumul cantaretei nu va fi disponibil tocmai pentru ca a decis sa il lanseze intai online si apoi in format fizic. Alegerea celor de la Target e cu atat mai interesanta cu cat odata cu aparitia albumului 4, Bey a mai adaugat cateva piese in plus pe cd-urile disponibile doar in aceasta retea de magazine si a a facut si o reclama in acest sens.  Mai multe despre vanzarile noului ei album si alte detalii gasiti aici.

Ce ziceti de recordul lui Beyonce? Il intrece pe Timberlake?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL