Buenos Aires '13 este titlul noii compilatii a lui Markus Schulz

Anuntand ieri care este orasul ales in acest an pentru seria sa de compilatii, Markus Schulz a pus capat suspansului. Dupa Miami, Ibiza, Amsterdam, Toronto, Las Vegas, Praga si Los Angeles, a venit randul capitalei Argentinei, Buenos Aires.

Buenos Aires '13 este cel de-al optalea volum din seria de compilatii "cities", un brand discografic pe care Markus Schulz il actualizeaza an de an cu cate un album structurat pe doua CD-uri. Twitter-ul a explodat aseara la auzirea acestei vesti, fanii trance argentinieni jubiland. Multi dintre noi ne asteptam la Mexico City sau la Londra, dar iata ca cel mai popular DJ al Americii ne-a luat prin surprindere.

Jos puteti il puteti asculta pe Danilo Ercole cu "Cruzer", o piesa pe care este foarte probabil sa o vedem pe compilatie!

Nu intamplator Markus Schulz a ales Buenos Aires pentru compilatia din acest an. A mixat aici de nenumarate ori, gig-urile fiind catalogate drept memorabile. De asemenea, doua dintre editiile World Tour ale emisiunii Global DJ Broadcast au fost inregistrate live aici, la Buenos Aires.

In ceea ce priveste continutul compilatiei Buenos Aires '13, trebuie sa ne asteptam la material nou de la DJ-ii semnati la Coldharbour (KhoMha, Mr. Pit, Danilo Ercole, Rex Mundi, Digital X, Grube & Hovsepian), dar si la piese noi de la nimeni altul decat Markus Schulz. Tracklist-urile din ultimii ani le aveti aici: Los Angeles '12 si Prague '11.

Ce piese anticipati pe Buenos Aires 13?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL