Cher - Closer to the Truth (coperta album)

Cher s-a facut blonda si pozeaza in lenjerie pentru coperta albumului Closer to the Truth. Este primul disc al cantaretei dupa o pauza de 12 ani, ultimul ei disc, Living Proof, fiind lansat in 2001.

Cher a lansat deja un prim single, Woman's World, care suna foarte promitator si are ingredientele necesare pentru a fi cel putin un hit de club.

Closer to the Truth va aparea in luna septembrie si e unul dintre albumele supriza ale anului 2013, alaturi de trei versiuni remixate care vor insoti varianta originala.

Tracklistul discului, in caz ca nu l-ati vazut pana acum.

1 Woman's World
2. Take It Like a Man
3. My Love
4. Dressed to Kill
5. Red
6. Lovers Forever
7. I Walk ALone
8. Sirens
9. Favourite Scars
10. I Hope You Find It
11. Lie to Me

Cher nu este singura care se intoarce anul acesta in atentia publicului. O alta diva care ne-a incantat in anii 90 este si Celine Dion. Cantareata de origine canadiana vine cu un nou album in limba engleza in aceasta toamna.

Recent, am ascultat o alta piesa noua inregistrata de Cher, o colaborare cu Lady Gaga - The Greatest Thing.

Cum vi se pare coperta? Credeti ca albumul va fi un succes?


1 comentariu

  • Coperta e foarte sexy! Si o defineste pe Cher: socheaza avand in vedere varsta ( indiferent de operatiile estetice facute ) si impresioneaza prin postura happy
    Iar albumul probabil va avea mai mult succes la americani decat la noi, dar asta nu conteaza. Ci faptul ca cel putin fanii ei se vor bucura nespus si ca va mai lasa in istoria muzicala cateva piese de calitate. Caci Cher este o eticheta de calitate

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL