Coldplay - Mylo Xyloto (coperta album + detalii)

Coldplay au postat pe site-ul oficial coperta albumului Mylo Xyloto. Da, acela este numele noului material al trupei britanice. Coperta pastreaza tema urbana vizuala ce a fost folosita de la primul single.

Mylo Xyloto va aparea pe 24 octombrie in toata lumea sub forma de CD, digital, vinyl si album pop-up in editie limitata. Numele materialului se pronunta My-lo Zy-letoe

Albumul a fost produs de Markus Dravs, Daniel Green, Rik Simpson cu participarea speciala a lui Brian Eno. Editia limitata va contine un artwork special pop-up realizat de David A. Carter cel care s-a ocupat de coperta asta si va realiza copertile tuturor single-urilor ce promoveaza Mylo Xyloto.

Primul single extras de pe Mylo Xyloto este Every Teardrop is a Waterfall. Al doilea se numeste simplu: Paradise si va aparea pe 12 septemebrie - fix peste o luna.

Ce ziceti de coperta? Dar de numele ciudat al albumului? Dar de tema urbana cu graffiti-uri? Eu zic ca merge perfect cu concursul nostru Canyon unde puteti castiga 3 seturi cu geanta laptop, casti si mouse! Rock in!

Intre timp, ascultati aici coverul Coldplay dupa Rehab in memoria lui Amy Winehouse!


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL