Coloana sonora a filmului W.E. se lanseaza pe 31 ianuarie

Nominalizata la Globurile de Aur, coloana sonora a filmului “W.E.”, regizat si produs de Madonna, se lanseaza, in format digital, la Interscope Records pe 31 ianuarie.


Inregistrat la celebrele studiouri Abbey Road din Londra, cu o orchestra de 60 de muzicieni, dirijata de Terry Davies, materialul, ce include si piesa care a castigat Globul de Aur - “Masterpiece”, este compus si orchestrat de Abel Korzeniowski.

Filmul “W.E.”, pentru care Madonna a fost regizor, co-autor si producator, urmeaza sa se lanseze in februarie in Romania.
“W.E.” spune povestea unei femei americane divortate, Wallis Simpson (Andrea Riseborough) si a Regelui Edward al Angliei (James D'Arcy) care a abdicat pentru femeia pe care o iubea.
Este considerata una dintre cele mai bune povesti de dragoste ale secolului XX. Povestea este redata prin ochii unui newyorkez modern, Wally Winthrop (Abby Cornish).

Vezi AICI un trailer al filmului W.E.!

“Obsesia, in sensul general al cuvantului, a fost ceea ce m-a inspirat pentru W.E. – impulsul irational de a sacrifica totul pentru dragoste – o iubire care s-ar putea dovedi a fi doar o iluzie.

Am vrut sa redau acele emotii puternice si conflictuale printr-o serie de teme, ce se repeta necontenit, penduland intre disperare sau durere si speranta sau bucurie.” a declarat Korzeniowski.

Pe langa magnificele compozitii ale lui Korzeniowski, soundtrack-ul include si piesa “Masterpiece”, interpretata de Madonna si compusa de artista impreuna cu Julie Frost si Jimmy Harry. Asculta melodia AICI!

“Masterpiece” va fi inclusa si pe urmatorul album solo al Madonnei - MDNA, programat pentru lansare in aceasta primavara. Mai multe detalii despre album aveti in cel mai recent interviu dat de regina muzicii pop!

 


3 comentarii

  • Coloana sonora e foarte faina. Cateva piese au fost disponibile la un moment dat pe siteul oficial (si inca sunt), iar cateva melodii le-am auzit in mini-documentarul despre film. Foarte fain, de-abia astept sa le aud si pe restul. In HQ tongue

    Intrebare: De unde stiti ca filmul se lanseaza in februarie in Romania? Pe IMDB si Cinemagia nu am gasit asemenea informatii worried

  • @Mihai: asa ne-au informat cei de la Univesal Music Romania, presupun ca ei detin informatii oficiale.

  • Ar fi foarte fain asa, ms de raspuns. O sa fiu cu ochii pe programul de la cinema winking

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL