Demi Lovato, goala pe coperta noului album

Demi Lovato ne ofera o coperta indrazneata pentru viitorul sau material de studio. Cantareata se lasa acoperita doar de sclipici, iar intregul look e gandit in tonuri inchise, de la par, la machiaj si culoarea glitter-ului.

Desi numele ei apare pe noua coperta, inca nu se stie care va fi titlul noului material lansat de Demi Lovato. Singurul lucru pe care il stim pana acum e ca discul va aparea oficial luna viitoare si urmeaza celui aparut in 2011, Unbroken.

Primul single lansat de pe acest material a fost Heart Attack, piesa debutand direct pe locul 12 in Billboard 200 si la 4 saptamani de cand a intrat in clasament a coborat pana pe locul 21. In plus, s-a vandut in peste 200 de mii de copii, ceea ce a pus-o direct in spatele lui Justin Timberlake si al sau Suit & Tie in ceea ce priveste vanzarile din prima saptamana pe anul 2013. Intre doua lansari Demi Lovato a semnat un contract pentru inca un sezon din X Factor SUA, prezenta ei ca jurat fiind necesara pentru a atrage un public mai tanar.

Cum vi se pare coperta noului disc Demi Lovato? Credeti ca poate veni cu ceva hituri pe viitorul material?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL