Ed Sheeran - Divide (tracklist album)

Ed Sheeran nu isi tine prea multa vreme fanii in asteptare. Dupa succesul pe care l-a inregistrat cu primele doua single-uri lansate, cantaretul britanic ne ofera si tracklistul celui de-al treilea material de studio, Divide.

Anuntul a venit tot pe retelele sociale, iar noi ne vom putea astepta la alte 10 piese pe albumul lansat dupa trei ani de la succesul inregistrat cu Multiply.

Tracklist Divide

1. Eraser
2. Castle on the Hill
3. Shape of You
4. Perfect
5. Galway Girl
6. Good for You
7. Happier
8. Hearts Don't Break Around Here
9. New Man
10. What Do I Know?
11. How Would You Feel
12. Supermarket Flowers

Noile single-uri lansate de Ed Sheeran au avut un super succes si au reusit sa sparga recordurile Spotify pentru numarul de ascultari dintr-o singura zi. Shape of You a fost ascultata de 6.868.642 de ori, in timp ce Castle on the Hill a strans 6.168.395 de ascultari. Mai simplu spus, inseamna 13 milioane de ascultari intr-o singura zi, undeva la jumatate de milion de plays la ora. Precedentul record apartinea celor de la One Direction si piesei Drag Me Down si fusese stabilit in luna iulie a anului 2015, dupa ce ii intrecusera pe Wiz Khalifa si Charlie Puth cu al lor See You Again. La nivel global, Ed Sheeran a strans aproape 26 de milioane de ascultari in primele 48 de ore.

Curiosi sa ascultati noul album Ed Sheeran?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL